Star Wars Lázadás
Regisztrálj be, hogy játszhass.

Kasztok/Munkák

Go down

Kasztok/Munkák

Témanyitás by Admin on Hétf. Okt. 30, 2017 1:53 pm

Itt van néhány példa kasztokra, ezeken felül más kasztot is ki lehet találni, ezeket csak példának írtam.


Jedi:

A nagy jedi tisztogatás után, a lovagok szétszóródtak a világban, ha valaki olyan szerencsés volt, hogy rátalált egy mesterre és rávette, hogy tanítsa, abból erős jedilovag válhatott. Ehhez nem volt szükséges, hogy valaki erőérzékeny legyen, hiszen gyengébb erőképességeket megtanulhat bárki egy mester mellet és a kardforgatás is elsajátítható, de sokkal nehezebben.

Jedilovagok fő fegyvere a fénykard, melyet saját maguk építettek meg, úgy, hogy számukra a legelőnyösebb legyen.  Ebből következik, hogy minden fénykard egyedi volt.  

A jedilovagokra vadászik a birodalom, s így a jedik próbálnak nem feltűnést kelteni.

Aki ezt a kasztot választja, annak bele kell írnia az ET-be, hogy miként szerezte a fénykard kristályát.


Sötét jedi:

A birodalom legerősebb harcosai, leginkább inkvizítornak képzik őket, hogy jedikre vadásszanak, de a csatatéren is nagyon hasznosak. Általában olyan 20-30 fős csoportokban kezdik tanulmányaikat, s egymás ellen versenyeznek életre-halálra. A csoportból általában 2-4 emberből szokott sithlovag válni. A fénykard kristályukat meggyilkolt jedilovagoktól veszik el, majd a kristályt vörös színűre változtatják. A sithlovagok valamennyire a sithkódexet követik, de leginkább csak a Birodalom parancsait teljesítik. A jedilovagok könnyebben megérzik a jelenlétüket.

Aki ezt a kasztot választja, annak kötelező leírnia ET-be, hogy miként, s kitől szerezte fénykard kristályát. Természetesen lehet kitalált karaktertől is szerezni.


Üzletember/cégtulajdonos:

Számos üzletember üzletel a Birodalommal, vagy másokkal, s így igazán nagy vagyonra tehetnek szert a merészebbek. A Birodalom fennhatósága alá tartozó területeken a Birodalomnak 40% termékadót fizetnek a boltok, s 20% fizetnek a kereskedők. Aki a lázadókkal üzletel, az óvakodjon a Birodalomtól. Semleges kereskedők kevesebbet keresnek, de nem kell adózniuk, legalábbis a Birodalom felé nem.

Aki ezt a kasztot választja, az írja le, az ET-be, hogy a boltban mit ad el és hol található a bolt.


Fejvadász

A galaxisban számos fejvadász megtalálható. Nagyon tapasztalt harcosok és igazán csendesek, ha szükséges. Fejvadászokat bárki felbérelhet, bár nem olcsók . Vérdíj van rajtuk.


Csempész

A csempészek figyelmenkívül hagyják a Birodalmat, csak a megbízással törődnek. Számukra csak a pénz számít. Az egész galaxisban körözöttek, ezért nem maradhatnak túl sokáig egy helyen. Állandó otthonuk nincs, ezért a hajón élnek. Általában jó pilóták, s a lézerpisztolyokkal is is jól bánnak.

A csempészeknek rendelkezniük kell egy szállítóhajóval.


Kém

Sok kém áll a Birodalom rendelkezésére, de persze a lázadóknak is van egy pár kéme. Néhány embernek személyi ügynökei vannak. Ezek az informátorok több személyazonossággal rendelkeznek. Jól álcázzák magukat és a fegyverekhez is értenek.

Katona

A katonák egyaránt fontos egységei a Birodalomnak és a lázadóknak is. Kiválóan értenek egy-egy fegyverhez és járműhöz. Specializálódnak egy posztra például mesterlövész, gyalogos stb. Magasabb rangot szerezhetnek maguknak.
avatar
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2017. Oct. 29.

Karakterlap
Faj: Ember
Foglalkozás: Szürke jedi
Fenyegetés:
0/1000  (0/1000)

Felhasználó profiljának megtekintése http://swlazadas.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.