Star Wars Lázadás
Regisztrálj be, hogy játszhass.

Általános

Go down

Általános

Témanyitás by Admin on Kedd Okt. 31, 2017 2:43 pm

[color=#FF0000]Az oldalra vonatkozó szabályokról olvashattok itt, nem fogok mindenre részletesen kitérni, mert nagy része egyértelmű lesz mindenki számára, de akinek kérdése maradna mindezek után az a Segítség topicban jelezze. A szabályok megszegése végleges kitiltást eredményezhet.
 1. A Netikett betartása kötelező. Ha elkerülhetetlen a csúnya beszéd és hasonló dolgok, akkor kérlek írjátok oda, hogy 18+ vagy 16+, ez attól függ mennyire durva a dolog, és kérlek írjátok még oda azt is, hogy miért 18+ pl.: /Csúnya beszédet tartalmaz./

 2. Nem keverjük az IC (In character) és OC/OOC (Out of character) játékot. OC-nak számít a chat és minden olyan dolog amit te tudsz, de a karaktered nem. IC pedig az amikor a karaktereddel szólalsz meg, cselekedsz (Játéktér).

 3. Ez csak egy játék, ezért nem kell véresen komolyan venni. Az oldalon megadott fajok, stb. csak iránymutatók, azokon kívül mást is ki lehet találni, de érdemes előtte egy privát üzenetben (pm) egyeztetni az adminnal. Mellesleg a Staff csapat szívesen várja a kreatív ötleteket vagy gondolatokat az oldal fejlesztésével kapcsolatban.

 4. Ne reklámozz az oldalon. Ez nem egy hirdető oldal, ezért kérlek az oldalaid és egyéb dolgaidat ne itt hirdesd!

 5. A karaktered egyszerre egy játékban lehet.

 6. A reag sorrendet tartsátok, nem szeretnénk, ha valaki ötször írna egy játékban, a másik pedig egyszer.

 7. A karakter gondolatai, cselekvései, beszédei, legyenek jól elkülöníthetők egymástól.

 8. Ne mozgasd a másik karakterét. NJK-t (Nem Játékos Karakter) mozgathatsz, de nem szerezhetsz a másik karakterednek hasznot. Például nem küldheted el xy NJK-dat, hogy gyűjtsön neked kreditet.

 9. Ne legyél VP (Vér Pisti/ Vér Panni).

 10. A Staff nem az ellenséged.

 11. A chat-et a jobb alsó sarokban (regisztráció után elérhető) lévő kis kék(később átállítható) kockára kattintva nyithatod meg.
avatar
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2017. Oct. 29.

Karakterlap
Faj: Ember
Foglalkozás: Szürke jedi
Fenyegetés:
0/1000  (0/1000)

Felhasználó profiljának megtekintése http://swlazadas.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.